Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Sago custard puddings
35 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Traditional bobotie
1h 30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Malva pudding
50 min
Malva Pudding
55 Min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Mealie bread
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Buttermilk rusks
29h 25min