Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1h 30min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
South African curry mince
45min
South African yellow rice
20min
South African yellow rice using rice mode
20min
Welsh Anglesey eggs
1h
Slow cooked veal stew
2h 10min
Curried green beans
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Beef stew with gnocchi
3u. 15min