Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1702 g
- Calorieën
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Eiwitten
- 321.9 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 271.4 g
- Verzadigd vet
- 95.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 6860 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Mealie bread
55 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Malva pudding
50 Min
Tandoori chicken
45 Min
South African yellow rice
20 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
South African curry mince
45 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min