Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1702 g
- Calorieën
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Eiwitten
- 321.9 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 271.4 g
- Verzadigd vet
- 95.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 6860 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
South African curry mince
45 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Pineapple and Apple Chutney
55 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 dk
Malva pudding
50 Min
Bunny Chow with Durban Curry
3h
Traditional bobotie
1sa 30 dk
Koeksisters
1sa
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Mealie bread
55 Min
Curried green beans
40 dk
Buttermilk rusks
29h 25min