Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 972.2 mg
Alternatieve recepten
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Pasta alla puttanesca
35 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Buffalo chicken wings
45min