Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 972.2 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Bloody Mary
10min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Scallops with pea purée
25min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Bourbon pork ribs
5h 50 min