Compatibele versies
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled apple
- 1 green apple, cored and cut into thin slices
- 200 g water
- 80 g white wine vinegar
- 80 g caster sugar
- 3 juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
Pork belly
- 1200 g pork belly meat, boned and rind scored
- 10 fresh sage leaves
- 5 sprigs fresh thyme
- 1 - 2 tsp sea salt flakes, to rub, plus extra to season
- 1500 g water
- 2 tsp fennel seeds
- 1 tsp juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
- 8 new baby potatoes, cut into halves
- 8 pickling onions, cut into halves
- 80 g walnut halves
- 3 tsp caster sugar
- 1 egg white, lightly beaten
- 2 pinches ground black pepper, to season
- 300 g red cabbage, finely shredded
- 30 g extra virgin olive oil
- 20 g white wine vinegar
- ½ tsp Dijon mustard
- walnuts, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4625.8 kJ / 1101.4 kcal
- Eiwitten
- 67.6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1692.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb saag (Noni Jenkins)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 godz.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min