Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken roulade
- 3 chicken breasts, butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese, gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes, roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.4 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 842.7 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 phút
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Beef and cashew nut yellow curry
25p
Prosciutto and basil egg cups
40p
Chicken in chipotle sauce
40p
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30p
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Chicken and spinach enchiladas
40p