Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 Std. 15 Min
Beef and coconut soup
30 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min