Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken in chipotle sauce
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Turkey taco salad bowl
15min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min