Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1j 15 menit
Chicken and risoni bake
1j 15 menit
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35 menit
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Sticky chicken
24sa 35 dk