Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli chutney
- 500 g brown onion, cut into eighths, layers separated
- 1 apple, peeled, cored and cut into eighths
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g unsalted butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp dried chilli flakes
Quesadilla
- 8 multigrain tortillas
- 16 slices Swiss cheese
- 50 - 80 g fresh baby spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3977.3 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 27.6 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 2089.1 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Vegetarian chilli
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Vegetable chilli
50 min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Lentil bolognese
30 Min