Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1091.9 mg
Alternatieve recepten
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Mediterranean vegetable bake
50min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Veal pizzaiola
40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Rainbow bowl
1h 20 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Minestrone
40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Couscous tahini bowl
30min
Vegetable lasagne
1h 35 min