Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1091.9 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Penne and vegetables
35 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Mushroom bolognaise
45 Min