Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1425.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Butternut mac and cheese
45min
Black bean enchiladas
1h 20min
Vegetarian chilli
35 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Mediterranean capsicums
2h
Mexican one-pot pasta
30 Min
Three-bean shepherd's pie
26u.
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Vegetarian sausage rolls
40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Vegetable lasagne
1h 35min