Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1425.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Hearty lentil chilli
50 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Chilli chutney quesadillas
1 Std.
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil bolognese
30 Min