Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 2 pinches sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 140 g spring onion/shallot, trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices
- 100 g flaked almonds
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 2 egg yolks
- 1 egg
- 1 tsp dried marjoram
- 2 tbsp full cream milk
Creamy tofu dressing
- 200 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 150 g silken tofu
- 1 tbsp seeded wholegrain mustard
- 60 g balsamic vinegar
- 2 tbsp miso paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 786.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 70.1 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1044.3 mg
Alternatieve recepten
Filo spinach slice
55min
Mushroom tart
50min
Pumpkin tart
2h 15min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Fresh tomato tart
40min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min