Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 982.4 mg
Alternatieve recepten
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Superfood salmon salad
1h 5min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Caprese hasselback chicken
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Risoni with salmon and spinach
25min