Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 982.4 mg
Alternatieve recepten
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risotto verde
45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
White fish and lemon risotto
30min