Apparaten en Accessoires
Italian Rice Cake - Torta di riso
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 30min
16 portions
Ingrediënten
-
amaretti biscuits100 g
-
blanched almonds100 g
-
whole milk1000 g
-
vanilla pod and scraped out seeds1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar250 g
-
risotto rice100 g
-
medium eggs beaten5
-
candied mixed peel50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
Amaretto or other almond liqueur80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1036 kJ /
246 kcal
Vetten
8.5 g
Koolhydraten
31.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Onion Tart (TM5)
1u.
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9u. 20min
Palmiers Two Ways
1u. 40min
Bloody Almond Finger Biscuits
2u.
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9u. 25min
Chocolate syrup
20min
Chocolate Chilli Ice Cream
13u. 15min
Pulled Tandoori Chicken
30min
Iced Ring Biscuits
1u. 10min
Ham and Onion Bread
30min
Chocolate Digestives
1u. 10min
Tri-Coloured Cupcakes
1u. 30min