Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, peeled
- 40 g gram flour
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, seeds removed, cut in pieces, plus extra thinly sliced for serving
- 1 - 2 avocados, ripe (approx. 275 g), cut in pieces
- ½ Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g tomato, halved, deseeded, diced (5 mm)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.9 kJ / 228.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 660.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 menit
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35 Min
Gnocchi with Courgettes (TM6)
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 menit
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Frozen Fruit Sorbet
5 menit
Butter Board with Spinach Pesto
15 dk
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 menit
Super Quick Broccoli Salad
5 menit