Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sliders
- 1000 g water
- 60 g quinoa
- 60 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 170 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for brushing
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- ½ - 1 Tbsp chilli powder, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Barbecue Sauce
- 1 garlic clove
- 120 g tomato ketchup
- 2 Tbsp soft dark brown sugar
- 2 Tbsp Worcestershire sauce (see tip)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 dash chilli sauce (e.g. Tabasco®)
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp fine sea salt
- 12 slider buns
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Vegan Burger
5h
Veggie Wellington
2h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1j
Chickpea Pancakes
20 min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5 min
Vegetarian Burger
1j 15 menit
Cauliflower and Black Bean Balls
1j 10 menit
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 menit