Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Bases
- 350 g dried chickpeas
- 500 g water
- 2 - 3 sweet potatoes (approx. 300-350 g), peeled, diced (2-3 cm)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ - 1 tsp dried mixed herbs, to taste
- 1 tsp fine sea salt
Tomato Sauce
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g tomato purée
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 100 g Cheddar cheese, grated
- 60 g pepperoni, or topping of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2723.2 kJ / 650.9 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 78.6 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1418.5 mg
Alternatieve recepten
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Lollipop Cake
2h 10min
Almond and Coconut Corners
1sa 20 dk
Quinoa Anzac Biscuits
1sa
Cauliflower and Black Bean Balls
1sa 10 dk
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Multiseed Bread
2sa
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Red Pepper Houmous
5 min