Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
of 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 286 mg
Alternatieve recepten
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2sa 30 dk
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 Min
Walnut Scones
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1u.
Sweet Potato Curry
30 Min