Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
-
200
g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
of 200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm) - 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- 40 g pumpkin seeds
- 2 large eggs
- 20 g milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 546 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 Std. 30 Min
Carrot Cake Cookies
35 min
Courgette & Ginger Marmalade
40 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Savoury Flapjacks
45 min
Mediterranean Bread
5h 20min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Sonja's Bread
3h 10min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min