![Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE888B20-2A6A-4475-B708-4F15F368F599/Derivates/333FC6FA-A16D-43F9-88E2-505A709BFBF7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
-
200
g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
of 200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm) - 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- 40 g pumpkin seeds
- 2 large eggs
- 20 g milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 546 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Cranberry and Pistachio Bites
2 Std. 20 Min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min