Apparaten en Accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
14 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
546 kJ /
131 kcal
Vetten
4.8 g
Koolhydraten
15.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bread
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot salad
10min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Carrot Cake Energy Balls
15min
Spelt Bread
1u. 45min
Orange and Coconut Squares
35min
Plum and Almond Traybake
1u. 5min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3u. 45min
Aubergine and Almond Dip
20min
Yoghurt Bread
2u.
Chocolate Beetroot Cake
2u. 20min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Walnut Bread
2u. 45min