
Apparaten en Accessoires
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 20min
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Voeding per 1 slice
Calorieën
453.2 kcal /
1896.2 kJ
Eiwitten
13.4 g
Vetten
32.2 g
Koolhydraten
29.9 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Natrium
625.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland