Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives, pitted
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1896.2 kJ / 453.2 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 625.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Roasted Tomato Tart
2h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min