Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives, pitted
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1896.2 kJ / 453.2 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 625.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h