Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Garlic
- 2 garlic bulbs
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk, cold
Assembly
- 2 sprigs fresh thyme leaves
- 600 g tomatoes, mixed (e.g. beef, plum, cherry), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1283 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 547 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Coulibiac
2h 15min
Quiche Lorraine
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1óra 50p
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min