Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Garlic
- 2 garlic bulbs
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk, cold
Assembly
- 2 sprigs fresh thyme leaves
- 600 g tomatoes, mixed (e.g. beef, plum, cherry), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1283 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 547 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Root Vegetable Gratin
1h
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 min
Creamed Corn
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Quiche Lorraine
45min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h