Apparaten en Accessoires
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
460 g
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 460 g
Natrium
1666 mg
Eiwitten
36.3 g
Calorieën
4204 kJ /
1004.8 kcal
Vetten
78.8 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
18.6 g
Koolhydraten
45.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Beetroot Houmous
15min
Pickled Red Onions
1u. 50min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Basil Pesto
10min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9u.
Red Pesto
10min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Almond and Seed Crackers
45min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Red Pepper Houmous
5min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min