Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
TM6 TM5 TM31

Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

4.9 (43 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 280 g roasted red peppers, preserved, drained
  • 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
  • 80 g cashew nuts, unsalted
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • ½ tsp fine sea salt

Voeding
per 460 g
Calorieën
4204 kJ / 1004.8 kcal
Eiwitten
36.3 g
Koolhydraten
45.3 g
Vetten
78.8 g
Verzadigd vet
18.6 g
Vezels
9.2 g
Natrium
1666 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten