Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 460 g
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 78.8 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1666 mg
Alternatieve recepten
Stilton and Walnut Pâté
5min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 min
White Bean and Feta Dip
5min
Irish Soda Bread
45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Tahini
25min
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min