Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
TM6 TM5

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.1 (56 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)
  • 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g hazelnuts, with skin
  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 180 g milk
  • 2 medium eggs
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
  • 250 g frozen green peas, defrosted

Voeding
per 1 piece
Calorieën
1047.9 kJ / 250.5 kcal
Eiwitten
7.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vetten
15.3 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
2.4 g
Natrium
356.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten