Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 50 g granulated sugar
- 1 orange, large, thin peelings of skin only and juice
- 250 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 250 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2356.7 kJ / 563.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 219.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Guinness® Bread
1h 45min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Quick Bread
50min
Welsh Cakes
35min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min.