Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g passata, plus 250 g warm water
of 800 g tinned chopped tomatoes, plus 250 g warm water - 70 g onions, quartered
- 100 g Demerara sugar
- 200 g malt vinegar
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 Tbsp golden syrup
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 garlic cloves
- ½ whole nutmeg
- 4 cloves
- 2 star anise
-
2
dried bay leaves
of 2 fresh bay leaves
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 308.8 kJ / 73.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 211.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1h
Lemon Curd
5 min
Chilli and Apple Jelly
4sa 15 dk
Mango Chutney
50 dk
Peppercorn Sauce
30 min
Tomato Ketchup
40 min
Tomato and Chilli Jam
1j 15 menit
Peshwari Naans
2 Std.
Raspberry Balsamic Glaze
73 Std.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Scottish Tablet
2 Std. 15 Min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2sa 30 dk