Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 80 g blanched almonds
- 90 g salted butter, cold, diced
- 200 g plain flour
- 100 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Crumble
- 100 g salted butter, diced
- 75 g sugar
- 130 g plain flour
- 1 tsp ground cinnamon
Filling
- 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
- 350 g rhubarb, cut in pieces
- 50 g sugar
- 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 621 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Rhubarb Crumble
55 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10 min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Orange Biscuits
1 Std.
Apple Crumble Cake
1h 10 min