Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 80 g blanched almonds
- 90 g salted butter, cold, diced
- 200 g plain flour
- 100 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Crumble
- 100 g salted butter, diced
- 75 g sugar
- 130 g plain flour
- 1 tsp ground cinnamon
Filling
- 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
- 350 g rhubarb, cut in pieces
- 50 g sugar
- 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 621 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple cake
1h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Courgette and Cocoa Cake
24h
Rhubarb Crumble
55 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Applesauce Cake
1h 15min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h
Apple Crumble Cake
1h 10min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min