Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- salted butter, soft, plus extra for greasing
- 250 g sugar
- 250 g self-raising flour
- 4 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
Fruit Stew And Finalisation
- 4 peaches, halved, stone removed
- 4 plums, halved, stone removed
- 60 g sugar
- 20 g apple juice
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and Blueberry Crumble
45min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Pesto Baked Eggs
1h 15 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20 min
Mini Apple Loaf Cakes
1h 30min
Apple sponge pudding
1h 20 min