Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin only, no white pith
- 1 orange, large, juice only (approx. 60 g)
- 60 g caster sugar, or to taste
- 500 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 1 green apple, unpeeled, cored, cut in 8 pieces (approx. 100 g)
- 250 g strawberries, hulled, cut in thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Stewed apples
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Brandy Butter
10min
Rhubarb crumble
45min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min