Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 240 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 420 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
Assembly and Baking
- 240 g fruit mince
- 1 egg, beaten
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707.4 kJ / 169.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 11.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince Pies
1h 10min
Carrot and swede mash
25min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Bara Brith
10h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Mincemeat
15min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Rhubarb crumble
45min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Victoria sponge cake
1h 20 min
Shortbread
1h