Apparaten en Accessoires
Carrot and swede mash
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
72.9 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
662.5 kJ /
158.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
16.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Just mash
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1u. 15min
Leek and Potato Soup
40min
Bread Sauce
1u. 25min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Blended mixed vegetable soup
45min
Breadcrumbs
5min
Cauliflower Cheese
50min
Classic trifle
4u.
Carrot and Swede Mash
20min
Curried Parsnip Soup
30min
Cheese Sauce
15min