Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g carrots, cut into pieces (approx. 2)
- 350 g swede, cut into pieces (approx. 1 large)
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 50 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 662.5 kJ / 158.3 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 72.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Cottage pie
1h 30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Christmas mince pies
1h 40min
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Carrot and Swede Mash
20 min
Rhubarb crumble
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Cauliflower Cheese
50min
Blended mixed vegetable soup
45min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min