Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 140 g caster sugar
- 175 g self-raising flour
- 1 banana (approx. 240 g)
- 150 g milk
- 1 large egg
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Butterscotch Sauce
- 50 g unsalted butter, diced
- 130 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 250 g water
- 1 banana (approx. 240 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Apple Pie Bars
1h 20min
Seriously Lemony Slice
1h 20min
Banana Blondies
40min
Danish Dream Cake
55 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.