Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 85 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 140 g caster sugar
- 175 g self-raising flour
- 1 banana (approx. 240 g)
- 150 g milk
- 1 large egg
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Butterscotch Sauce
- 50 g unsalted butter, diced
- 130 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 250 g water
- 1 banana (approx. 240 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Custard
15 dk
Oaty Ginger Crunch
40 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Cheese Scones
20 min
Hot Cross Scones
30 menit
Banana Blondies
40 Min
Seriously Lemony Slice
1 godz. 20 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Scones
30 menit