Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 700 g ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)
- 100 g water
- 230 g sugar
Topping
- 75 g hazelnuts
- 1 tsp baking powder
- 200 g plain flour
- 150 g butter, cold, diced
- 50 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Rice Pudding
1 godz.
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13h 50min
Rhubarb Crumble
55 min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Applesauce Cake
1h 15 min.
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min