Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 700 g ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)
- 100 g water
- 230 g sugar
Topping
- 75 g hazelnuts
- 1 tsp baking powder
- 200 g plain flour
- 150 g butter, cold, diced
- 50 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Blondies
1 Std. 20 Min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Rice Pudding
1 godz.
Madeira Cake
1 godz. 30 min
Apple Pancakes
30 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 Std. 5 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 Std. 15 Min