Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sheet shortcrust pastry (see tip)
- 800 g onions, quartered
- 50 g oil
- 250 g bacon lardons
- 250 g sour cream
- 4 medium eggs
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929.3 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 730 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rich Shortcrust Pastry
25min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Mini Mushroom Galettes
1h 45min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Cornish Pasty
1h 30min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min