Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 fresh basil leaves
-
60
g shallots, halved
of onions, halved - 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 250 g courgettes, cut in pieces
- 6 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 80 g asparagus, fine stems
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 599 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Courgette Tarts
1sa
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 dk
Root Vegetable Gratin
1sa
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5 min
Salmon and Courgette en Croute
1sa
Coconut Creamed Kale
20min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1sa
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Courgettes with Corn
25 dk