Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base Layers
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits (dark chocolate topped)
- 2 Tbsp coffee grounds (see tip)
- 250 g espresso, brewed, cold
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g brandy
- 18 - 20 sponge finger biscuits (depending on size)
Filling
- 250 g double cream
- 220 g caster sugar
- 5 gelatine leaves
- 750 g cream cheese
- 2 tsp vanilla bean paste
- 500 g mascarpone
- 30 g brandy
Topping
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 385 g double cream
- 55 g caster sugar
- 200 g mascarpone
- 2 Tbsp dark chocolate shavings, for garnishing
- 1 Tbsp cocoa powder, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3462 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 67.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Macarons
25h 30min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Panna Cotta
6h 15 min
Pecan Pie Tarts
2h 25 min
Brioche
5h
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Peanut Butter and Cookies Cake
1j 15 menit
Molten Caramel Centre Muffins
25 min
Peanut Butter Cheesecake
5 Std. 40 Min
Praline Cheesecake
4h 10 min
Currywurst Sauce
30min