Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g cinnamon biscuits (e.g. Speculoos), halved
- 15 g unsalted butter, diced
Lemon Curd
- 1 lemon, peeled, white pith and pips removed, quartered
- 70 g unsalted butter, diced
- 2 medium eggs
- 1 egg yolk, from medium egg
- 125 g caster sugar
Meringue
- 90 g caster sugar
- 3 egg whites, from medium eggs
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Fondants
40 Min
Chocolate Pudding
6 Std. 30 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Chocolate custard
1h 20min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 Std. 5 Min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min