Apparaten en Accessoires
Deconstructed Lemon Tarts
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
Base
-
cinnamon biscuits (e.g. Speculoos), halved80 g
-
unsalted butter diced15 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, white pith and pips removed, quartered1
-
unsalted butter diced70 g
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
caster sugar125 g
Meringue
-
caster sugar90 g
-
egg whites from medium eggs3
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
258 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
tap.cook.eat
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Profiteroles
2u. 15min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Buttercream icing
5min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Crème Pâtissière
15min
Lemon Tart
4u. 30min
Lemon Delicious
50min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3u.
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min