Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and drizzling
- 55 g blanched almonds
- 220 g cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 2 tsp sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp fine sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 634 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min