Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g gluten-free bread flour
- 15 g fresh yeast
- 370 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40 min
Gluten-Free Bread
1h 50 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min