![Cyndi's Gluten-Free Bread Cyndi's Gluten-Free Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9AA72BF-5FFD-44B0-A32E-211EA3262E07/Derivates/10526D58-CEC2-478C-9D05-C862C66DE420.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
-
80
g millet grain
of 80 g quinoa - 40 g dried chickpeas
- 20 g raw cane sugar
- 140 g cornflour
- 2 tsp xanthan gum
-
1
level tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
- 400 g water
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min