Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter for greasing
- 200 g almonds
- 30 g buckwheat grains
- 250 g carrots, in pieces
- 3 medium eggs
- 100 g honey
- 100 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 70 g maize flour
- ½ tsp baking powder
Topping
- 250 g double cream
- 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
- 20 g runny honey
- orange, extra zest for garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min