Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Muffins
- 110 g almonds
- 80 g sugar
- 200 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 g spelt flour
- 190 g almond milk
- 100 g vegetable oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Icing
- 110 g sugar
- 35 g vegan butter, diced
- 90 g vegan cream cheese
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1209.7 kJ / 289.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 218.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.
Vegan Coconut Cake
50 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min