Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and drizzling
- 55 g blanched almonds
- 220 g cornflour (starch)
- 110 g gluten-free plain white flour mix
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 2 tsp sugar
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 2 tsp fine salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, needles only
- 1 tsp coarse salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free tortillas
40min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min