Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Mushroom Parmentier
1sa 10 dk
Pasta "alla Norma"
50 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1sa 45 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa