![Pasta alla Norma Pasta alla Norma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84B73F3E-2E8B-46F5-959D-968F0325C685/Derivates/C94B0081-6BF0-43AE-BF58-5EFED51A4C58.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Springtime Risotto
55 Min
Spring Vegetable Penne
45min
Tuna Pasta
30 Min