Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine Bhurta
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Sicilian Caponata
30min
Courgette Omelette
40min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Puttanesca Penne
50min
Pasta "alla Norma"
50min
Asparagus and Pea Pasta
20min