Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Curry and Coconut Risotto
35 min