Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Fennel Risotto
35 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Asparagus Risotto
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Asparagus cream soup
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Reuben's Stew
5min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Seafood Risotto
40 min