Compatibele versies
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
of 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 1007.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
French Onion Soup (TM5)
1ωρ.
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 Std. 20 Min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 λεπτ.
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 λεπτ.
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min