
Apparaten en Accessoires
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (optioneel) to serve2 - 3 drops
Voeding per 1 piece
Calorieën
49 kcal /
209 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
2.8 g
Koolhydraten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Spanish Tapas
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland