Watermelon and Salmon Ceviche Stack

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 pieces

Ingrediënten

  • fresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves
    ½
    2 tsp pickled jalapeño chillies, drained
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • red onion
    20 g
  • ground cumin
    2 pinches
  • smoked paprika
    2 pinches
  • fine sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • avocado oil
    2 tsp
  • lime juice (approx. 1 lime)
    20 g
  • salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)
    250 g
  • watermelon (approx. ¼ watermelon)
    800 - 1000 g
  • avocado flesh only, cubed (1 cm)
    ½
  • Tabasco® sauce (optioneel) to serve
    2 - 3 drops

Voeding per 1 piece

Calorieën 49 kcal / 209 kJ
Eiwitten 3.2 g
Vetten 2.8 g
Koolhydraten 2.8 g
Vezels 0.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...