Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 dk
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Sumac and Tahini Houmous
10min
Stracciatella Soup
30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Seafood Rice
1j 15 menit
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Bulgur Wheat
35 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Best Basic Houmous
5 min