Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Seafood Marinade
5 min
Neapolitan Pizza
9 Std.
French Onion Soup (TM5)
1h
Grated Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Tiramisu
5h 20min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
French Onion Soup (TM6)
1h
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Best Basic Houmous
5 min