![Sous-vide Octopus Salad Sous-vide Octopus Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ee5a123-9797-462d-9779-1706978d68c4/Derivates/44d68e4e-582b-4bd7-8b10-9fcbc26d4e99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with almonds and raisins
30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Fish tagine with tahini
1h 15min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2sa 30 dk
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 dk
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 dk
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Ceviche
1h 10min
Quinoa Salmon Patties
1h 20min