Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Octopus Salad
TM6

Sous-vide Octopus Salad

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
  • 1 Tbsp paprika
  • 30 g olive oil
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
  • 2 garlic cloves, crushed
  • 2 dried bay leaf
  • 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder
  • 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
  • 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
  • 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
  • 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 15 g white vinegar
  • 5 g fresh parsley leaves

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1177 kJ / 281 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
2 g
Natrium
594 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten