Apparaten en Accessoires
Duck foie gras
Voorbereiding 20min
Totaal 24u.
15 portions
Ingrediënten
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Vetten
35.2 g
Koolhydraten
0.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Baba ghanoush
1u.
Steak Tartare
15min
Apple Tart (TM6)
Geen beoordelingen
Gefilte Fish
1u. 10min
Tarte Tatin
1u.
Passion Fruit Soufflé
35min
Steak tartare
10min
Veal in tuna sauce
13u.
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min