Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Yoghurt dressing
5min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Seafood rice
1h 15min
Courgette side dish
30 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Steak tartare
30 Min
Avocado and Basil Dressing
10min