![Veal stew (Blanquette de veau) Veal stew (Blanquette de veau)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2BE66059-5EE9-4FB6-AEB3-1D2B6BCEC6D7/Derivates/C40274FA-A120-4C99-8360-8D6096DA9ACF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Chicken and warm potato salad
55 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Berry Liqueur
Geen beoordelingen
Cheese mousse
10 Min
Tuna mousse
10 Min
Crab briks
35 min
Natillas
1 godz.
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Greek style pork stew
45 min