Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Gazpacho
1h 15min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 λεπτ.
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Salmorejo
10 λεπτ.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Steak tartare
30 λεπτ.