Apparaten en Accessoires
Veal fillet with mirabelle plums
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
59 g
Calorieën
1921 kJ /
455 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Salt cod gratin
50min
Creamed Peas and Ham
30min
Boeuf bourguignon
1u. 30min
Cherry and almond clafoutis pudding
3u.
Greek style pork stew
45min
Spicy turkey skewers
1u.
Cevapcici
50min
Classic Flammkuchen
1u.
Vegan tiramisu
3u. 20min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1u. 10min