![Veal fillet with mirabelle plums Veal fillet with mirabelle plums](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66EAA8B3-514B-412D-9FDC-61B1B66A4CDF/Derivates/E1DA7D5E-D121-40DC-A80B-83DF7D04988E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 25 g honey
- 20 g soy sauce
- 1 tsp five-spice powder
- 800 g veal tenderloin
- 10 g olive oil
- 20 g unsalted butter
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- 1 sprig fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 500 g water
- 600 g mirabelle plums
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Boston Clam Chowder
55min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Keine Bewertungen
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Hot dogs
35min
Bavarian Cheese Dip
5min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
Bucatini amatriciana
45min