Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 25 g honey
- 20 g soy sauce
- 1 tsp five-spice powder
- 800 g veal tenderloin
- 10 g olive oil
- 20 g unsalted butter
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- 1 sprig fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 500 g water
- 600 g mirabelle plums
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Sous-Vide Salmon
1h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Tuna Tapenade
5min
Spring Rolls
40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min