Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 25 g honey
- 20 g soy sauce
- 1 tsp five-spice powder
- 800 g veal tenderloin
- 10 g olive oil
- 20 g unsalted butter
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- 1 sprig fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 500 g water
- 600 g mirabelle plums
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Geen beoordelingen
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 Std.
White Fish Salad
35 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Lamb stew
Geen beoordelingen
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min