Apparaten en Accessoires
Veal fillet with mirabelle plums
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
59 g
Calorieën
1921 kJ /
455 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Two Pound Apple Pie
Geen beoordelingen
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Basil pesto
Geen beoordelingen
Beef Stroganoff
1u.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1u. 30min
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Hummus
5min
Okra and meat stew (bamia)
1u.
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1u. 20min
Egg canapés
10min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min